Dinner Hari Bapa

.
.
haini lewat la pulak update... mood lambat sampai lol.........


untuk kesekian kalinya, Restoran Tomyam Kung Presint 15, Putrajaya jadi pilihan untuk dinner hari bapa.... hehee.. dah jadi addicted lak ngan tomyam die... masuk ni baru 3 kali je pon makan kat sini... ngeee~

 hubby nak order beriya, sayur telur kunfu bagai. tapi aku cakap 2 lauk ni sudah.. kang tak abis makan, membazir jer..


 siakap stim halia. hubby cakap sedap.. tapi kat tekak aku kureng lah...


pujaan hati... tapi haitu tomyam die failed lah! choiiii betuui!!!!


yang diraikan... 

beriya hubby makan.... walaupun kat tekak aku semuanya kureng, asal kat tekak hubby die boleh terima sudah! atlis ada orang habiskan lauk tu.. ngehngeh...

.

6 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sedap jugakkan tomyam dia! i loike!

:: Mrs.Eady :: said...

perrgghhh terliur!!!!

|| NaFiRaa || said...

kecur air liur tengok stim ikan tuh.. dap dap dap!!

eima said...

wahhh raikan sungguh dr bfast sampai dinner ...untung mr.k

sape bayar ni ???

mama_umar_maryam said...

dh pnh try Absolute Thai? haaa..klu dh rase tomyam kt situ sure berpaling tadah nnt ;p

MRS. K said...

eima ~ hahaha.. dah tentu la bukan aku! ngehngeh