Menang Tiket Wayang 'Brave' | Hadif nak sangat Tengok!

 .
http://www.awn.com/files/imagepicker/5086/Brave-2012.jpg

asal tengok wayang je, mesti ada gazet cite ni kan? so, hari² la hadif request nak tengok tv besar cite panah katanya... tapi belum kua kat pangggung la sayang...

kebetulan tupai.com ada buat contest tiket wayang cite nih.. so saje la menjoinkan diri... tak sangka pulak menang!! Alhamdulillah, dah 3-4 kali kot menang tiket wayang kat sini.. tapi satu pun tak boleh pegi sebab die buat tayangan waktu malam dan hari bekerja.. lepas tu jauhhhhh pulak tu nak pegi.. adeh.... tak de rezeki la.. sama la jugak dengan cite ni pon... kalau ayah hadif ada memang dah paksa terjah dah ni... tapi hubby kena outstesen pulak haini sampai next week.. pasrah... takpe la, tak dapat tengok wayang free, kite beli je la tiket tu. tengok kat Alamanda.. huhuhuh


Buat pemenang, anda telah berjaya memenangi dua (2) tiket ke pra-tonton filem "Brave" seperti maklumat di bawah.

*****
MAKLUMAT TAYANGAN
Tarikh: 26 Jun 2012 (Selasa)
Waktu: 9.00 malam
Lokasi: TGV Wangsa Walk
*****

dekat ngan umah mak mertua.. nampak gaya tiket tu bagi kat adik ipar lagi lah~

.

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Ok jeles!hehehehehe....tahniah!:)

mama tisya said...

bestnye dpt tiket free tp tkbole pegi plak ye...dkt je ngan umh kita..hehe

eima said...

wahhha sek la menang ... syok kan anak dah pandai request tgk cite kat wayang ...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

untunglah sape dapat tiket free tu :)

Nad @ MamaZN said...

zakwan takut nak tgk citer ni
sbb ada 3 ekor bear kecik kaler itam tu
die cakap cam hantu, hihihi