Ending Dejavu di Kinabalu

.
.
Ape pon senyum dulu coz #teambazli menang vote.. ;-)  tenkiu yer sape yang vote tu. Hehehe.... Maka berakhirlah kisah cinta 3 segi Ammar-Dira-Bazli... 

Aku nak komen skit pasal ending cite nih. But sbelum tu baca dlu twit pengarah/penulis skrip cite nih, erma fatima ;

"@erma_fatima: Saya sangat2 kecewa dgn final episod DEEJAVU ! Maaf kpd semua penonton!"

  • Nampak sangat la erma nak ammar yang menangkan? Sebab tu la ending die cam kelam kabut skit kot. Tetiba je kawin. Amar jadi saksi plak tuh. Maybe pengarah ni dah prepare ending scene ammar kawin dengan nadira yang lagi best. Huhuhu... Mmg ending bazli kawin ng dira tu kelam kabut. Nak cepat abis cerita kekdahnya.
  • Aku rasa lagi better lepas scene nikah tu si nadira terus mati. Adil bagi kedua pihak. Bazli dapat kawin dan ammar dapat cinta nadira. Gitueww...
  •  Kan bagus masa ammar balik mesia dengan si uzma. Baru thrill. Haha
  • Bff si Nadira, Yuzra eh nama dia? Dia memang terbaikk... Penyeri cite ni.
  • Heart deep deep sama Bazli ♥♥♥
  • Minggu depan cite baru si Bazli ni blakon jugak. Heroin si neelopa rasanya.
  • Klu korang kat airport tu, buat2 la langgar troli orang. Kot2 la he's the one. Hahaha. Utk yang bujang la ek. :-P

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Chekgu Azrine said...

tak suka sangat ending dia..ntah apa2..huhu

Nad @ MamaZN said...

kite pun igt nadira mati pas nikah..
baru la adil pada peminat ammar, haha!

pelakon pembantu laki ngan pompuan tu jugak yg best, hihi

Afasz said...

tak suka ending dia..

ni pendapat sy pasal ending dejavu --> http://afasz.blogspot.com/2012/08/episod-akhir-dejavu-di-kinabalu.html

jemput singgah :)