Metrojaya Sale @ PICC 2012

.
.
Kan dah cakap! Asal terjah sale je mesti nak membeli. Adehh... Pastu dapat 'obat' best lak tu.. Abis lenguh2 kaki wei beratur nak bayar bapak panjangggggg... Orang ramai giler. Padat. Belanggar montot. Huhuhu... Tapi puas hati harga memang kow2 best punya.


Sale up to 80% kau!


Lenguh sendi aku ni beratur panjang. Takat beli barang seketul dua mmg tak berbaloi ko beratur. So sila beli sampai puas hati. Huhuhu


Psstt : tambah selai lagi baju raya hadif. Muahahaha..kemeja lengan panjang brand soda rm15 je. Jeans brand soda gak rm25 sajok. Murahhhhhh!!!


Published with Blogger-droid v2.0.6

6 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

oit oit murahnya, tapi sygnya jauh, kalo wat kat shah alam sure dah terjah, sampai ke la ni kita tak beli lagi baju2 untuk balqis...

eB said...

ala PICC...
kat ner eh? hik3

Pn. Zana said...

wah..nak g la..sabtu kot

MRS. K said...

eB ~ kat putrajaya yang

Chekgu Azrine said...

metrojaya tempat lain tak sales ke Mrs K??

Nad @ MamaZN said...

kay, konfem best ek?
aisey...tmpt ekon ke?
bawak nayli ok tak?
kalu ok, nak pi terjah sabtu ni la..