New Fareeda in da House

.
.
sebelum tu meh nak nasihat, kalau takut terjebak, baik jangan beli... nanti klu sekali dah terbeli, pasti nak beli berkali².... huhuhuh.....

meh nak tayang koleksi terbaru....

kaler hijau ngan biru


beli sebab nak match kan dengan baju ni.. asalnya baju ni nak buat baju raya, tapi awal sangat siapnye.. dah 2 kali pakai pon. huhuhuh....


 yang ni pulak aku beli preloved dari opismate.. die baru pakai sekali.. pastu nak jual.. tak sesuai ngan muka katanya... die jual murah², aku rembat ler.. hhuhu...

tapi tak dinafikan, Fareeda ni makin lama makin mahai... kadang² nak beli pon rasa mengarut betui harga nih... tapi kalau dah minat tu kan? mahai² pon beli jugak.. huhuhu...


.

10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ade 1 org bagi pun tak pakai..tak sesuai..

eima said...

aku pun terjebak jugak dah .... pesal makin mahai tah org makin lama makin murah .... heeeeeee

AzuraFazil DIN said...

sgt2 x nk terjebak psl harga dia leh kasi pengsan uhhuhuuhhu


*** Salam kenalan

Nad @ MamaZN said...

mcm cloth diapers (CD) jugak fareeda ni
selagi ada yg lawa, selagi ada yg cun
selagi tu la asek nak beli jek
buat koleksi

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita takat ni berjaya tahan nafsu, mmg betul kalo terjebak habis fulus nanti, rege mmg mahal, tapi ramai yang kata shantek, kita tak pernah tengok real tudung fareeda ni, slelau tengok kat website je....

Chekgu Azrine said...

saya pun dah mula terjebak la mrs k.. huhu.. haru betul.. nasib husband support..

bunga_rose said...

aku tak sanggup terjebak.. beli hak tiruan RM45 or Rm60 pun aku tak sanggup ni kan pulak ratus2... nangiss ahahahaha

Ardini Humaira said...

bestnye tudung cantik :D

mama_umar_maryam said...

blm terjebak dan even masuk butik die kt bdr baru bangi tuh..haha,aritu makcik aku masuk, byk habis weh..pelik btol org bangi nih,hahaha

kayyana said...

hahaha... muke akak comel blehlah pakai fareeda... bahaya bahaya.