Misi Meng-Colorblock-kan incik Hadif

.
.
wokeh... misi utama nak pegi Sunway Pyramid adalah untuk mencari butik Cotton on Kids.. gigihkan? hewhew... giler jauh nak mencarik! ater kat Mesia ni bape kerat soping mall jer yang ada butik nih! yang aku tau Sunway Pyramid, 1 Utama & Paradigm Mall je ado... so, yang TERdekat dan senang nak pegi SP je la kot! hewhewhew....

dan apekebenda yang aku nak beli sangat tu?????? hehehe... jom tengok gambo....


jalan-punya-jalan nak mencari butik Cotton On Kids tu, terjumpa pulak butik Brands Outlet nih... so jom kite terjah dulu.... 1st time masuk butik nih...

dan rupa-rupanya apa yang aku carik ada kat butik nih... tak payah nak carik kat Cotton on Kids dah.. :b


ini la yang aku carik!!!!! cer teka apa???? ngehngeh.....


baju die pun menawan weh... hampir terembat! tapi tahan je napsu masa tu... huhuhu...

tapi oleh sebab memang niat utama nak pegi butik Cotton on Kids, so memang aku tak beli pape kat Brands Outlet tu... cari jugak COK sampai jumpa......


dan akhirnya berjumpa juga kami dengan butik tuh.... suka! suka!


dah dapat tangkap ke ape yang aku carik??????


kata pun misi meng-colorblock hadif kan?
ngeh.ngeh.ngeh....
amacam?
ada rupa K-POP tak? muahahaha....

sian anak! dah mak die segan nak meng-colorblock-kan diri sendiri, akhirnya anak jadi mangsa... ehhehe..... ye puan-puan.. misi aku ialah mencari jeans yang warna-warni nih. :b

tapi aku beli selai je la jeans biru tu.. ingat nak beli 2, tapi saiz banyak habis la.. ini pon aku beli saiz 5, labuh skit utk hadif..


dan hasil shopingan di butik Cotton on Kids di Sunway Pyramid...

baju pink tu RM10 sajok... baju hijau RM5. termos tu RM10 rasanya after less... jeans biru RM30. murah kan??? i loike cotton on kids... nanti klu singgah SP lagi, nak terjah sinilah.. 

.


8 comments:

Wawa said...

uihhh murahnyeeeee!dah terbekenan jugak neh! :p

Nana said...

wah murah gile ni
lawa plak tu

Nad @ MamaZN said...

Wah!! Lagi murah dr brands outlet!!
Kalu cotton on sahaja tu ada x utk budak2 ?

SyaNa said...

murahnye
hahaa agak2 kalo aku buat gini kt iman papa dia sekeh aku tak
hahaa hensem je kan

Chekgu Azrine said...

hadoiii...harus terjah jgk ni..hehe

aSmiDar said...

Encem hadif....

Jue a.k.a Ibu 2F said...

Murah...boleh terjah nie

eima said...

gile murah nk pi jg la