Sambut Besday di Sunway Pyramid

 .
.
hohoho... satu lagi cerita basi.. :b

6 November 2012 - hari besday Hadif yang ke 4 tahun. kami laki bini decided amik cuti untuk sambut besday si anak... kelasss ko nak! sanggup tu mak amik cuti untuk gembirakan hati yang tersayang... anak sorang boleh la kan? cer 3-4 orang? tak dapek la nak oiii.. hewhew....

hubby tanya nak celebrate kat mana? aku ajak ke Sunway Pyramid jer.... lama gilaaaa tak jejak kaki kat SP. tapi sebenarnya ada tujuan lain... hehehe.. nanti aku cite yer.. :b


 sampai SP, pekena aiskrim BR dulu... malas la beli kek. hadif ni kureng skit makan kek... klu aiskrim ni memang laju la die telan....


 hepy belated besday sayang... taon depan pi skolah eh!


tengok orang main iceskating jab pastu makan kat pizza hut...

pantang nampak cermin! harus snap sekeping dua..


 buang duit kat sini dulu... :b


 walaupun dah bagi hadiah besday iaitu percutian ke Legoland minggu sebelum tu, tapi cam tak best je kalau takde hadiah lain kan?



 hadif nak hadiah mainan koboi! maner nak carik??? satu pun die tak berkenan...

masalahnya die nak carik mainan yang sebijik macam koboi tuh.. siap ada tali untuk buat action cam koboi tuh.. pendek kata 1 set la yang koboi pakai.


last sekali aku belikan die set mainan handy manny ni jer... jadi la kan? hewhew...

nanti aku cite yer pasal ape aku nak pi sangat Sunway Pyramid nih.. ape yang aku carik sangat tu??? ngeeee~

.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

7 comments:

bunga_rose said...

handy manny.. comel sungguh katon tu hahah..

Nad @ MamaZN said...

Ni bday sape sbnrnye ni?
Hehehe...

Nieyl said...

BR..minta ckit..hihihi~

eima said...

ko beli yg toystory tu kan ade patung koboi pe ke namanye tu

Qhaifa Nur said...

seronok besday boy hari tu...

aNa said...

hai, salam kenal.. hepi belated bday hadif.. my son lahir 5 november. 4 thn gak umurnye.. thn dpn dah sekolah...

http://anamalina05.blogspot.com

Lynn Hamzah said...

bolehlah hadif bertukang lepas nie...hehehe...