Darjah 1



ni gambo last week, masa hari pendaftaran.

Alhamdulillah... hari pertama sekolah smooth sangat... abam hadif pagi² dah bangun. tak payah gerak, dia bangun sendiri. maybe dia dah set kat kepala esok dah skolah. otomatik dia terbangun. senang keje mak! sayamm abam...

sampai skolah, aku anta hadif terus dalam kelas... carikkan tempat kosong utk dia. suh dok depan skali, laju je dia geleng. hahaha.. so, duduk barisan kedua. then aku borak kejab ngan cikgu tanya itu ini.. tanya abam ok? dia angguk. aku cium pipi kiri kanan, terus keluar kelass... aku tak tunggu pon, sebab dulu hadif kan praskolah kat sini jugak.. so, dia dah biasa...

 abam memang ohsem haini.. hati tak kaca dah! 

belajar baik² yer sayang....


2 comments:

Nieyl said...

hihihi..bgs la cmtu..berdikari..
belajar rajin2 yea..:)

lieyalatif said...

good job hadif!! mcm tu laaa...baru mama senang hati hehehehe...in sha Allah hadif anak yg baik ....belajar rajin2 key hadif.....