:: HUTANG TAG ::


trimas to nojah - sudi tag daku..
tag ni tentang blog ye anak²..

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

♫ ALW!Z BE MY BABY ♫ - kerana aku suke gila² lagu tu

either versi mariah carey or david cook


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://alwzbemybaby.blogspot.com/

bagaimana leh timbul?? spontan jer..


3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

method tu klu dlm BM kaedah kan??

huhuuhhu.. kaedah die aku taip je..hhehee

normally penceritaan pasal life aku jee..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

yang mula pastikan berakhir.. tapi bukan sekarang..




5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

blog nojah - sedap mata memandang 'nice to see, good to hold, once broken considered sold '


next... sila buat ye kawan² ku di MOT :

- shinaz

- linda

- ieza

- rozie

- kak mel

2 comments:

Mamamanja said...

lom abis lagi tag ngetag ni erk?

MRS. K said...

mamamanja
::ada lagi blom langsai..