:: Bukan Soping Sakan ::


.
ini la hasil belian di mydear..
pas beli baru terpikir..
stroller yg ada kat umah tu nak buat ape?
coz selama ni pon jalan2 memang jarang pakai stroller
hadif ni nak bedokong je
adakah tersoping buggy ni satu pembaziran???
.
.
.
.
.
.
ohh.. nope!!
saya sangat suka sama ini buggy
buggy ini adalah sgt ringan
mudah dilipat
mudah diangkat dgn satu tangan sahaja..
boleh buat corner lap
corner baring..
ahaks.. saya suker!!
dan paling penting
saya tidak lagi perlu dokong budak kecit ni bila jenjalan
sebab
.
.
.
.
.
terus lentok daa dok lam buggy baru ni..
heheheeee..


#############################

satu lagi barang selamat dibeli utk budak encem ni
:
:
:
:

aku taktau ape nama benda ni
panggil basikal kecik ok ke?
mula2 aku takot space tmpat duduk tu besaq
tapi nasib la ngam2 je ngan bontot hadif..
balance je die duduk
tapi basikal ni aku tolak lam umah je la
hikhikhik..
kang klu bawak keluar kotor lak tayar die
dah takle letak lam umah..
tunggu hadif besar skit
leh tolak kat taman menan..

7 comments:

Queens said...

alaaaaaaaaa nk beli basikalll tu..baper ehhh ?

hmm tp bila ms nk pi mydear tu pulakk..

ross said...

hamboi..hamboi!!!syoping syakan ler tuh ibu!!dah der stroller nk beli lg..tp yer pon ross pon tgk lain2 rasa nk beli..pastu tfikir kyrin nih dh besar so nk cari yg besar skit sbb dia nk susu jer mesti ckp nk baring..so kaki xmuat dah pon tpaksa bengkok skit..

nasaoji said...

untukmu anakku...apa saja,,,....;p

MRS. K said...

queens : rm113.. sale smp ujung minggu ni..

ross : beli ross, jgn tak beli..

nasaoji : tanda kasih pada anak.

Zetty84 said...

Kay, nek beskal tu mmg senang...kita dok kat blakang tolak jerk...!!! nanti bila dia besa ckit, leh buka penghadang tu...ank zati pun ada, tp colour pink arr...hadif encem best arr, leh kuar reronda kat tmn menan nanti...!! ;p

ummiaqeef said...

buggy tu bape ek? senang kan nak masuk dlm kete..jimat space..stroller yg ade tu besar gedabak..hahaha..
tricycle tu pun berangan gak nak beli tp tunggu skit ari lg..hehehe..

mRs.aJaQue said...

xpe...hadif pnye psal kn..akak nk nyoping pn sng...hehe