boleh kurus dan kempis dengan Slendertone


ingat tak entry pasal AIBI Fitness? ari ni baru nak update apa yang dibeli kat sana... huhuhu... giler lambat! dan paling best zue dapat teka plak ape yang saya beli... ye betul! alat gegar kat perut @ slendertone. tapi sbenarnya dia bukan jenis gegar² tu, dia macam kemut² kan perut! huh! kemut? tak jumpa la perkataan yang sesuai...hahahaha...


ni dia kotak rupa paras slendertone yang menjadi pujaan Mr. K itew!


sebelum beli, kena la test dulu kan... benda ni leh pakai kat perut, lengan, paha, sume la... tempat² yang rasa nak buang lemak! boleh pakai di mana² saja dan tak kira apa yang anda buat ketika itu! masa tengah membuang pon boleh pakai! hahahah... gila tamak!




semalam saya cuti sebab hadif tak sihat...ermmm..... blog pun tak berupdate!!

4 comments:

Aleyn said...

Berapa rega nyer nih....bleh belikan utk hubby nanti..heheh

MRS. K said...

Aleyn ~ harga dia RM9++

ZIANA ♥ FARREL said...

betul ke boleh kurus??sbb byk sgt produk cam ni..cuma brand je lain2.tp klu simpan je dlm gerobok still boleh kurus x??hahahhaha

Elyn said...

kite pun leh pakai ek?? or utk men je?