hobi kumpul payung



setiap orang mesti ada hobi masing² kan? kalau hobi kumpul-mengumpul ni, ada yang suka kumpul setem, pinggan mangkuk, duit syiling lama, kasut, handbag.... etc.... dan ada jugak yang suke kumpul payung...huhuhu.. ni hobi orang kat opis saya.... pantang avon ada payung design baru, laju jer die beli... tapi tak pakai pon, sekadar hobi semata-mata sebab die suka!!!



ni die tempat persembunyian payung² tersebut!
macam² design ada... kaler-maler...masih berplastik lagi! ni baru tengok koleksi payung, blom tunjuk kasut lagi!
.
hobi saya? kalau hobi sebelum kawin, mesti la tengok wayang!!! kalau skang orang tanya hobi saya ape? jawapannya mesti la tido! pantang ada masa sikit mesti nak mencelah tido. skejab pon jadi la! maklum la sejak ada anak ni, tido pon tak menentu!! time ujung minggu nak bangun lewat skit pon tak boleh, anak bangun awal dok pijak² perut, tarik rambut suh bangun!! huhuhu....


10 comments:

Kniedaz said...

eh eh..byknye payung..leh jual nih..xpun time ujan sewakan kat member ofis hehe

Elyn said...

mak aii cun tu payung2 die!!!

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

yup..sy tahu siapa gerangan org itu yg suka mengumpul payung...

"wahai org itu" boley kasi sy 1 payung cun koleksi awk itu tak??huhu

Hot Mummy said...

kay, akak pun suke kumpul payung avon.

Siti said...

waaa..byknya payung..leh tak mintak dia dermakan satu kat siti..siti takde payung la..huhu

wany said...

baguih jugak hobi kumpul payung niee.. bak kata pepatah.. sediakan payung sebelum hujan.. :)

Wansteddy Tales said...

uwah... bnykanya koleksi payungnya. xpernah guna ke? pasni boleh buat galeri payung pulak. koleksi berzaman :)

Dee said...

byknya payung..i skrg mmg x pernah cukup tidur..yelah..anak 2 kan..tp bila depa tidur..i xleh lak tidur..mesti bangun siapkan keje apa2 yg patut..

~UNai~ said...

ganas jugak hadif.. hehe.. nanti2 tunjuk ler koleksi perfume tuan punyer blog lak.. :-)

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Mrs K,

u're so sweet :)

take ur award from my belog..

congrats~