geram!!!


yang ko dok sodok kete aku cam itik menyudu tu pehal?
last-last kita jumpa kat traffic light jugak!!! huhhhh!!!


p/s ~ no wonder la statistik kemalangan jalanraya kat malaysia ni antara tertinggi kat dunia! die punya pemandu cam syiall!!

8 comments:

umie said...

sabar kay...

Siti said...

Mrs K...hahah..siti pun kdg2 geram gak ngan org gitu..entah kemana la nak dikejornya...

Ena said...

Hu3x.. nie betul 2 geram ni.. tp memg pemandu skrg banyak yg x berhemah.. dier nak cepat org lain pon samer juge..

MRS. K said...

umie ~ huhuhu.. ye la umik, anak ada kat sebelah, takkan kita nak bahayakan die kan... kite bawak cara berhemah.. huhu

Kniedaz said...

mmm...kita dah berhemah tapi org lain pulak yg macam hampeh..

Deelira @ Deeliraz said...

kadang depa ni eksen je kay..
las2 jumpa jugak kat depan kan!! huhu

Diarihatiku1976 said...

dia pasan keter dia besar kot...

Elyn said...

viva ke?? hehehe