Party Bujang


sangat eksited hokey!
1st time nak organize besday party.
even untuk family member jer,
tapi mesti nak make sure party berjalan lancar...

hari Isnin lepas dah pegi beli party gadget..
beli kat kedai area Nilai..
tengok harga kat internet pon lebih kurang sama je.
ada oder kat internet, tapi tukang jual tak reply emel pulak.
so, beli kat kedai je la.. same jugak!


sangat suke dengan musical candle ni.. siap ada muzik hepy besday.... harga RM2.50 rasanya.

ni apa namanya? harga RM4.00

belon kaler ungu putih.. nak jugak ungu tu kan? party ni takde tema sbenanya... huhuhuhu..


letter banner RM5.00

banyak lagi nak kena beli ni...
goodies bag nak buat ke tak ek?
tengah pikir coz yang datang tu pon family je kan....


19 comments:

~aSHa~ said...

owh bestnye..nanti boleh la kirim kat u beli2 kat nilai ye? can or not? ehehehehe

..nOj.. said...

anak kena ikut jela warna kegemaran si mak ni. hehe

MRS. K said...

@~aSHa~
boleh jer yang.. anytime..

MRS. K said...

@..nOj..
of kos... hehehe

SyaNa said...

aku pun suke organize party2
sonok time beli2 barang tu

nasaoji said...

wehhh..sudah tukar kija ka...

rajin ko ek..

nnt bday anak aku, aku upah ko je la jd organizer nya.. ;)

MRS. K said...

@SyaNa
time beli barang tu syok jer, tapi part nak baya, ternganga pulak tengok harga yg kena bayar.. adeh..

MRS. K said...

@nasaoji
oit.. oit.. belum layak lagi.. 1st timer nih

LiErOSe~QiEmi said...

moge sumer lancar & happening nnt.. pastu upload picture byk2 k

mummysyafie said...

ni parti untuk orang bujang lah nie..hihihi..anyway..happy belated birthday tuk Hadif..

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
thanx yang.. will upload bila majlis dah jadi.. hahaha.. skang baru plan

MRS. K said...

@mummysyafie
kak, besday nye belom lagi la.. ehehehehe

mummy_ayu said...

sama la ngan Ayu busy tgh buat preparation b'day Ayu..eh silap..b'day Iris..2 tahun jugak...

Mama AqiL said...

mama hadif..sgt suke tengok barang2 gadget ni..beli kat ner ek..kasik tau yea..coz nak wat besday party tuk aqil nanti..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

bestnya hadifff!!!!!

eima said...

fahim aku tak penah wat party lagi....
tp slalu bw celebrate je ..beli kek bagai .. pastu pi jejalan mkn angin ...
tahun depan la ko

suka hadif tgk belon byk2 nanti

Mama Zharfan said...

memang excited :) props ni akan menjadikan bday pics cantik!

syariza09 said...

paper bag tu wajib la kannn. leh I rembat 2-3 bg. eh eeh eh ..I djemput ker/ x kira nk juga goodies

BIONIC WOMEN said...

waaa...meriah jugak besday anak bujang ibu nih..tahun depan besday dhiya, ibu hadif kena bawak pakwe dia datang tau..huhu