Jadi Tumpuan...


As Salam...

Selamat kembali bekerja uOllss...

hari ni saya masuk keje lambat skit.. 
takde la lambat sangat. 45 minit lewat.

hadif kan demam. so, uruskan die dulu.
siap mandikan, bagi makan ubat sume.
then baru hantar ke taska.

masa hantar die terus masuk dalam n main dgn kawan².
die dah ok la tu. lega hati mak!

ok, nak share satu gambo haiwan ni.
masa pegi zoo sabtu lepas,
semua orang dok tengok haiwan ni.
memang jadi perhatian la. kekekeke..

jomm zasss...







































































perasan tak 'tut' die menegang? kekekeke..
ade lagi sekor siap kencing cam air pancut lagi...
tapi takde la snap gambo... huhuhuhu


H.A.P.P.Y  M.O.N.D.A.Y uOlls...

10 comments:

eima said...

musim ngawan ke hape ...
ko tgk tak mak org utan yg besar dok dlm cermin kaca tuh ....besar kan ...
natang cipanzhi tough kan... ber muscle lagi ....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

huj...hu...kelako betul la balqis suka engok cipanzi ni

LiErOSe~QiEmi said...

erk!!!! 18sx ni.. anak ko tak leh tengok k.. ko tutup mata dia tak time tu??? hahaha

Cik Gallus Gallus said...

lame dah tak g zoo

MRS. K said...

@eima
aku agak pon musim mengawan jugak.. kekek.. aku tak perasan pulak ada mak die.. huhuhu

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
hadif jakun tengok bear.. die cakap tu oso.. kekeke

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
hahaha.. die tengok wei.. bila kita nak pegi tempat lain die ngamuk. nak ngadap binatang ni jer

ummiaqeef said...

pergh...18sx nih...hahaha

eima said...

wahhh hadif dah pandai tgk kartun ek ....wah wah ....

syariza09 said...

sib baik bagitau....I x prasan la pulak tutttt