Roti Jala Ibu Hadif yawww!



1st time ni menjala!!
walau rupa tak berapa cantik, tapi rasa ok jer...
cukup bahan, sedap lah die! 
cuma masa nak menjala tu, tangan parkinson sikit. kekeke..

kagum dengan diri sendiri... makin rajin ke dapur... ahaks..

kuah tu pulak, lebihan kuah mee kari sedap semalam punye.. hehehe... kuah kari tu penyumbang besar kesedapan roti jala ni.. huhu..

roti jala ni rasanya antara resepi senang nak buat!
bahan die pon sikit dan senang nak carik.
korang kena cuba resepi ni hokey...


beli alat menjala ni kat jusco. RM1.50 jek...


13 comments:

SANDRA AZWAN said...

Ya Allah.....teringin sangat nak makan roti jala.....;-(

Bionic women said...

Dah lama x buat..menda tu pun dhiya buat mainan dah..hahaha..
nak buat jugak ler, terliur tengok hehehe..

waaaaa...thumbs up to kay..sekrang dah berasap sokmo kan??

hajarus said...

amboi sedapnyerrr...

♥MiZz-siHa♥ said...

sabtu lps dah plan nak buat roti jala..siap msk kari daging wat mkn tghari ngan ptg wat mkn roti jala...skali tgk blom ptg hbs hubby mkn kari tu dah...mmg penggemar kari die tu...hehe

Ena said...

wahhhhhhh..

bagusya..

kita plak yg mood masak pun ke laut.. aiyak!!

.::Lynn::. said...

bila nak jemput kami datang makan2 umah u?

eima said...

nanti la aku try buat .. laki aku suka jugak mkn ..
slalu aku wat kari ...

LiErOSe~QiEmi said...

tepaling malas nk menjala laaa.. bek aku beli je hahaahah

hyazz said...

jawabnyer menjala selalu la yer...leh ler tapau ke opis nanti...hahaha

ibuayahdamia said...

nanti nak try lah buat roti jala jugak...hehe

mummysyafie said...

rajin erkk mama hadif ni. lenkali bleh oder tuk meeting kat opis. :P

Rtp Farra Arisha said...

eh bestnyeee roti jala. nak jugakkkkk, nak jugakkkkk!

syariza09 said...

roti tu bertammbah sedap bila label harga ada lg kt acuan tu..hehe