Tiket dan Popcorn dah beli! Jom tengok wayang...



minggu lepas dah beli tiket wayang untuk 2 orang berharga RM15 dekat myDeal... ari ni tengok ade offer untuk set popcorn pulak!!! apa lagi! rembatttttt laaaaaa....

Rm4.50 jek


cadangnya hari minggu ni nak redeem tiket wayang tu.. nak tengok cite ape ek? malam jumaat lepas dah tengok pirate... nanti i review yek!


8 comments:

eima said...

murah ...
untung ....

Ena said...

kita jarang makan lam panggung sbb layan feeling citer lah kononnya.. hahaha

MRS. K said...

Ena ~ popcorn ni sangat la penting.. kasi hadif dok diam.. huhuhu

[-suziey-] said...

milkadeal tu mcm2 promo kan..murah2 /..tp xdpt nk beli sbb sume kena guna credit card..kita xpakai credit card..hehe

MRS. K said...

[-suziey-] ~ milkadeal tak penah guna lagi.. yang ni mydeal.. huhu

LiErOSe~QiEmi said...

aku tak berani nak bawak qimie dalam wayang.. sedangkan kat kedai makan pun dia suka jerit2 tak tentu pasal, nikan lak dalam panggung adeiiiii

Lynn Hamzah said...

last sekali lynn tgk wayang bulan 3 lepas...teringin gak nak gie tgk pirates tapi dah sarat sangat dah nie...

kayyana said...

rembat jangan tak rembat.. huhuh