Diary of a Wimpy Kid




Malam Sabtu lepas, kami ke Jusco Balakong... nak tengok wayang guna baucer mydeal yang saya beli tu.. sampai sana tengok kaunter tiket tak ramai orang.. dalam hati dok pikir mesti tiket banyak lagi.. nak tengok kungfu panda la kononnya.

sekali semua tiket sold out daa... yang ade pon seat depan sekali.. takmoh lah!! tanya adik kaunter tu mana cite yang still ade seat.. adik tu rekemen cite nih.. best die kata...



dan ternyata cite ni memang best.. kelakar seh.. my hubby pon dok gelak terkekek².. kisah pasal 2 beradik yang selalu bergaduh.. ade je yang tak kena! si abang la yang selalu buli adik die...

cite ni memang sesuai untuk tontonan keluarga.. banyak unsur kekeluargaan gitew.. 3.5 bintang!


redeem sudah baucer beharga RM15 untuk 2 tiket nih... tiket popcorn je belum redeem sebab belum sampai tarikh redeem lagi time tu..

nanti kalau myDeal buat promo tiket wayang lagi, nak beli lah! saya tengok list kat kaunter tiket tu memang ramai giler yang beli tru mydeal. jimattt la katakan...


3 comments:

cikmOt said...

ingat sok nak p nengok kl gangster...tapi nak lik kampung la plak...minggu depan la

eima said...

tak dak sape ke nk ajak aku tgk wayang ...huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

nak tengok lah! nak bawak cha! hehe