oh Abe Sufian! tapi nak abe Syahran jugak!!!

.
.

hahahaha... kalau dah kemaruk tu kan??? harus ku cari novel die jugak-jugak!! dulu masa mula² tengok drama Gemersik Kalbu, tak bape minat sangat! tapi abe sufian yang chicky tu nampak kiuttt sangat... so, dah melekat.. kekeke... sebab Bicara Hati tu lambat sangat nak habis, kata pon seminggu sekali je cite die kat tv kan? aku ni kurang sabar sikit.. so, baik la aku khatam kan dulu novel die.. muahahha...

nasib izan ada novel dia.. pinjam je la.. jimatttt duit banyak tak yah beli.. kekekeke... macih izan.. nanti aku nak pinjam lagi novel-novel-novel ko yang belambakkkk tu yerk.. tapi takmo la cite Hj. Hariz tu.. hehehehe...


so, aktiviti weekend adalah mengulit novel sambil baring² atas katil gitew.... tak yah pegi bejalan pon i rela you.. #padahal elaun jenjalan dah abis. muahahaha....

sesape nak pinjam novel ni, sila kontek izan yer! taktau bape RM die caj sehari, yang pasti aku pinjam FREE. hahahaha...

.

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

haah ek..kalu aku wat caj peminjaman sure elaun jalan2 aku makin bertambah...hahaha...

leh gitu...:P

mMoOnN aAlLeEaA said...

baru habis baca kedua2x novel mrs.k

Chekgu Azrine said...

Dua2 dh khatam..hehe..dua2 sedap sgt!!

Nur-nba said...

Saya pun ada novel yang "Gemersik Kalbu" tu.. Bicara Hati tu tak pernah baca lagi.. Best ke?

eima said...

aku tak dak masa nk baca novel... klu aku baca mau makin huru hara rumah aku tu ...

Sidratul Muntaha said...

bakwa/bakkua: daging salai (time cny jer ade)
same mcm ngaku

Citra Della said...

gemersik kalbu kat tv tu best.. tapi novel dia tak penah baca...

~aSHa~ said...

aler anak dah ramai ni.....tak kesempatan nak baca...baca newspaper pun sambil menetek...ahahaha

L said...

huhu, L lemah smgt cikit baca novel2 nih.. haha

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html