Fasha Sandha beli Cincin Kawin?




kalau dah nak beli cincin kawin tu, maknanya tak lama lagi la, ye dak? ape pon harap die bahagia la dengan cinta hatinya itew. aku just rasa dia tak patut la bagi speech cam gitu masa abpbh haitu. fizz fairuz n shila amzah becinta gak tp takde sebut nama cinta hati depa pon. huhu.. kesian nora danish.. aku lak terasa emonya..

tapi aku lebih eksaited nak tengok scha kawin dengan awal. shesuaiii gitew...




3 comments:

eima said...

o0o fizz fairus ngan shila amzah ek .. aku ni mmg buta gossip etui la ingatkan ngan heroin drama cinta emelda tu

MRS. K said...

eima ~ weh.. betul la fizz dgn emelda tu. si shila ng shanaz. mana kau baca depa dua couple ni? aku silap tulis kah? hehehe

kayyana said...

o0o00o0o0.. org rasa die tak patut menang kot dlm ABPPH tuh... ye.. tak perlulah nak ckp chenta hati bagai kan.. sian nora danish.. tak pandai jg at org langsung!!!