Kamera Murah?

.
.

haitu masa nak amik hadif kat umah pengasuh, aku terpandang iklan ni kat board.. cepat² aku snap coz nanti leh share ngan korang dan buat perbandingan harga di pasaran.. aku tengok memang murah² betul kamera yang die jual.. under RM400.... ok kot!

so, pada yang tengah bercita² nak rembat kamera baru tu specially compact camera leh la try usha harga yang ditawarkan.. korang jangan tanya aku pulak yer, sila call tuan punya penjual tu sendiri.. tu ha ada no telepon die... boleh terus tanya. hokey??

'Sharing is Caring'

.

5 comments:

♥cikmOt♥ said...

mana mari weii...
eh eh...tertanya ko pulak...lalala...

Nad @ MamaZakwan said...

wah, biar betik!

pena rozie said...

Kene tebal iman ni...

~aSHa~ said...

smlm ada kamera murah kat carrefour kalo tak salah....under 100....semalam sahaja....

kayyana said...

DSLR takde sale ke kak K? eh tertanya akak plak.. hehehhe