Menjutakan diri di Himpunan Jutaan Belia 2012

.
.
petang semalam pegi Hari Belia... hubby yang ajak tau! amazing... slalu tempat² sesak camni jangan harap la kaum lelaki nak pegi.. ye dak?? die cakap benda setahun sekali, pegi je la.. lagi pon 5 minit je dari umah ni ha.. huhuhu...

petang semalam cuaca panasssss tapi berangin... memang berpeluh² satu badan! aku park kete kat opis, then berjalan sampai ke tapak jom heboh! perghh.... dasat sungguh!!! tak percaya jalan sejauh tu... sampai skang dok lenguh kaki lagi nih!

dekat booth Unilever products depa kasi barang free! apa lagi, terus la aku beratur... tak lama pon kena Q nye, sebab pergerakan laju. lepas aku beratur, hubby pulak bratur amik barang. huhuhu...


 barang free

ini la hasil dari bersesak kat Hari Belia.. barang free, sape tak moh kan?? boleh la cover untuk sebulan dua huhuhu....

.

8 comments:

HenRy LeE said...

wahhhh bestnyer dapat byk barang free! :D

Chekgu Azrine said...

Suka jgk brg free..hehe

UNLCE TEDDY said...

Thanks a million for dropping by at our booth yesterday... enjoy the freebies

UNLCE TEDDY said...

thanks a million for dropping by at our booth yesterday.. enjoy the freebies

UNLCE TEDDY said...

Thanks a million for dropping by at our booth yesterday.. enjoy the freebies

deelira@deeliraz said...

wah.. itu sudah bgs

eima said...

tu la laki ajak aku asek dok tam mo pegi ...gile rugi ... gila dpt lux tu ... gila lagi la

|| NaFiRaa || said...

syoknye dapat barang free.. jelezz!