Macammana Nak Jogging dengan anak kecik??

.
 .
umur hadif 4 tahun 2 bulan.. so consider kecik lagi la kan??? :b lama weh tak bersukan.. since pegnen pastu beranak, anak kecik... acaner kan? so, bila anak dah boleh berdikari sikit ni baru la ada can nak jogging balik... klu ikut kan kita buat kerja² umah tu pun satu senaman, tapi feel die lain.. peluh yang keluar tu tak sama.. ngeee~

Semalam masuk hari ke-2 aku jogging... harapnya berterusan la aktiviti sihat aku nih.. huhuhu... aktiviti rutin aku sejak berjogging ni ialah, solat asar siap² kat opis, punch card, tukar baju sukan kat toilet, then amik hadif kat skool.. pastu terus gerak pegi ke Taman Seri Empangan, Presint 5..

kenapa aku jogging kat sini??
  • memang tempat orang jogging petang²
  • nice view -  tepi tasik, angin banyak
  • dekat ngan umah
  • ada playground - mak jogging, anak main.

kawasan ni la aku jogging.. pusing keliling padang ni jer.. huhuhu...


tak boleh jogging jauh².. mata kena tengok anak sama!


nice!


 
camwhore ke jogging??? hahahaha

sape² yang dok berdekatan, petang² jom dating sama² sambil buat aktiviti sihat!!


Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

4 tahun ok lagi weii...
kalu yang umur setahun baru nak bertatih camner nak joging...huwaa...

Nad MamaZN said...

Weekend joging x?
Bleh kami piknik sambil tgk kay joging, hee
Eh, kami tolong jaga hadif skali la...haha!

Nafira usof said...

bestnye~ ai nih bila lah nak ade kekuatan nak gi joging jugak nih~ huhuhuhu

ieyda said...

ooo ni panggil Taman Seri Empangan ye....selalu jgk jogging kat sini....

Puteri Satu said...

ofis akak.... hik hik...

bunga_rose said...

ari tu aku joging dgn laki aku sambil tolak stroller anak aku tu ha.. pastu tu je la sekali.. takde dah nak buat lagi.. susah wehhh haahah

LizHairi said...

berjogging sambil cuci mate....i like =)