Like a Boss!



Haini nak citer pasal abam hadif yang daku pos ke kampung sana sempena cuti skolah. ngeeee~

hari² adik aku update aktiviti hadif kat kampong. kekadang wasap gambo. hadif pon rajin call aku. dalam sehari tu kadang smpai 5 kali die call. habis la kredit makteh. muahahahha... 

meh aku up gambo² abam hadif yang dilayan bagaikan putera raja kat sana. makan bersuap yuolls... hehehe....

ni hari 1st sampai kampung. sedih je muka. baru lepas nangis rindu kat ibu... ni sepupu die tengah layan. dok pujuk suh makan... hai la.. nasib ada orang nak melayan kerenah kau ni ye abam!

okey, tengok lauk atas meja buat aku lapar pulak!


ngengade ko kan abam!


ni gambar semalam. lepas keluar dari zoo depa singgah makan dulu...


ni sepupu kembar aku yang rajin dok melayan... suka la hadif kan? makan bersuap sokmo!

pssssttt : hari ahad baru hadif balik sini... rinduuuuuuuuuuunya!



6 comments:

Norma NML said...

Sama mcm akak if cuti pjg dlm a week mesti htr kg... sekurang2nya masa bersama Uwan dia lama sikit..

Nad MamaZN said...

xpe hadif, bukan slalu ye dak? hehehe

syawalsimpsons said...

mmg gaya anak raja ni, cumil je

eima said...

untung la ramai org syg dan melayan ... fahim ngan aku ni br lepas kena marah sbb gunting abis gift box aku ... sabo je la ... skrg ni kena kerahan buat kerja sekolah .. har har har

Miz Eija said...

hihi jadi raja sepanjang cuti sekolah, bes ape.. ^_^

Chekgu Azrine said...

Hai abam hadiff..rindu ibu ye