DUKTIG Dapur mainan IKEA



Hasil cash out duit nuffnang haitu dapat la omak beli kicen kabinet untuk kakngah hessa... takde la die melekat jer dengan mak ni haa.. klu tak pantang nampak mak landing atas katil, mula la die tak senang duduk... tarik jugak tangan mak teman die kat depan tv.. hailaa... kakngah.. kakngah...

harga asal mahaiii kemain!! tapi mak beli masa sale! memang muraaahhh banyaaakkkk laaa...


tapi tengok laa... baru berapa hari beli, kakngah dah buat mural pulak kat situ... sadisss betui..


haila kakngah... lagi 3 bulan nak dapat adik macam² peel skang ni... kakngah still bf lagi... sangat la sakit.. tapi mak tahan je laaa... kakngah tak suka pakai baju, tak suka pakai seluar.. pampers pon kena pujuk² baru nak pakai... kalau kencing/beyak pandai bagitau takpe.. ni sonyappp jer... hangin mak nak mop lantai tau! tak suka pakai baju baru (baju yg die tak penah tengok).. ni gambo kat sopim kompleks kat ostolia.. selamba jer die pakai baju tidoq... hurmmm...

baru mak pasan, mak tak rajin update pon pasal 3rd pregnancy ni kan? huhu... dalam sejarah betui, kali ni mak kena kencing manis pulak.. kena la buat bsp test 2 minggu skali... sobsss


7 comments:

Nad MamaZN said...

tu la dia simptom2 nak dpt adik baby. sama macam nayli dulu. ada je perangainya yg nak amik perhatian. kadang ksian sgt. kadang geram grrr! zakwan pun camtu gak. eh hadif camtu x? huhu..

jaga diri. tak lama dah tu. ai is eksaited sama

Linda said...

hehe...comelll :)

eima said...

tak sabo nk nunggu baby baru ni ... mesti cam hadif je rupanye .... kak ngah hessa dah sebijik abg hadif die ...

Nafira usof said...

cantek lah dapur menan tuh. mcm dapur betol.
cepat betol dah ade mural yer.. hahaha

eh.. sama lah perangai macam anak ke 2 Zura. Kak ngah jugak.
kalo ade baju baru susah betol nak pujuk dia pakai. sanggup dia pakai seluar dia yg dah senteng tuh. geram sangat kadang2 tuh.

peknen lagi yer? tahniah~

Chekgu Azrine said...

bestnya nak dpt cium bau syurga...
syiok dan tmpang happy

lieyalatif said...

alamak nak nangis tang mural tu....hahaahahah...takpe2 sel sel otak sedang berhubung kaedahnyer......

dilazfamily said...

Lama tak komen kat sini. Tahniah Mrs K, jaga diri baik-baik. Hessa tak puas manja tu, tu yang saje wat perangai