pendorong!

latest BE!
dulu masa start blogging, tak tau pon apakebenda itu nuffnang! memang sekadar hobi semata dan nak abadikan memory keluarga K kat sini. tak pernah terpikir pon dengan berblog boleh jana pendapatan! tapi Alhamdulillah, hobi ini mendatangkan faedah! dapat kenal kawan2 bloggers yang sangat best yang  'selalu ada' bila kita perlu... thank you frens.... yes, YOU! readers of alwizbemybaby....


21 comments:

@e_da said...

ye betul.. kawan2 bloggers selalu ada bila kita susah senang.. best kan..

eima said...

congrats ...
sbb rezeki mencurah²...
nanti aku akan rajin masuk blog ko ek ...

BIONIC WOMEN said...

saya pun camtu, xtau pun tentang nuffnang ni...tapi asenya sampai skang pun xtau sangat..hahahha
sebab tu kot, nuff acct x pernah naik..wakakakh..tapi saya x pedulipun..saya berblog ngan ikhlas..haha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pun suka jer kalau nuffnang tinggi...tapi yg herannya tu...dah lama giler ayu tak dapat BE...aishhh..tak pe lah..blogging cam biasa gak...

mama tisya said...

wah byk tu $$$$$

..nOj.. said...

wah byk nye k. jeles aku. aku dah sebulan takde buffer ni.

Ieda Al-Habsyi said...

rezeki tuuu! :)

"myheart"-abieyazaly- said...

jelous..jelousnyer...x penah dpt pon...huhhuhuh

deelira@deeliraz said...

kay, zue tag wat contest

MRS. K said...

@@e_da
best... hargai sangat

MRS. K said...

@eima
ko dlm kategori wajib singgah..muahahah

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
yeah bebeh! dah jadi hobi dah blogging ni

MRS. K said...

@mama tisya
boleh la..

MRS. K said...

@..nOj..
sebab ko dah berbulan dapat.. hhehe

MRS. K said...

@Ieda Al-Habsyi
Alhmadulillah

MRS. K said...

@"myheart"-abieyazaly-
takpe.. usaha lagi

MRS. K said...

@deelira@deeliraz
ok

hajarus said...

berblogging memang best... wow banyaknyer...

Farra Dhelina said...

yeahhh i will alwayz be ur baby!! ekekeke..

caya lah 55 hgt!!

mama zharfan said...

byk nyer income u :)

aSmiDar said...

wahhh...dah lebih pada bleh cash aout ni kan.?
huhuh