dah pasang pon side table ikea!


akhirnya pasang jugak meja ni setelah berminggu-minggu terdampar sepi... kalau ku tahu senang je nak pasang, dah lama ku buat sendiri. tak payah tunggu Mr. K buat. huhuhuuhu...

letak kat sudut.. nanti kalau tetamu datang, senang nak alih ke tengah sofa.. huhuhu.. ini je la yang termampu dulu. nak tunggu beli meja kopi, entah bile la kan? coz nak beli yang mahal jek.. dah survey, meja kopi pon dah cecah 5-6 rat.. ceh! so, pakai la yang mana ada dulu...


dan diserikan dengan bunga dari KK home deco ni... nak kena cari doilies la.. baru nampak umph!

22 comments:

~aSHa~ said...

EHEEH COMEY..gambar pun nampak menarik..mcm guna ilusi...camne buat? ori ke? edit?

ummiaqeef said...

comel la bunga tu.. ;P

~♥ iella ♥~ said...

cantek walaupun simple..

Kadang2 simple tue lg elok kan..?

Ikea tak da kt Penang..jelous la org smua pakat duk shooping kt Ikea...


http://fadthnwan.blogspot.com

..nOj.. said...

encik hadif tak teruja ke nak pegang2 bunga tu wei

ibuayahdamia said...

simple but nice

karipapsayur said...

cantik! tp mudah ke dia nak terlibat balik? ke memang ada skru?

BIONIC WOMEN said...

cantik bunga tuh..sesuaiiiiisangat ngan meja yg putih bersih itu..hehehe..
eily tkut nk beli meja putih, dhiya skang mj pun dia conteng..huhuuh..
hubby x suka sangat english style yg banyak2 bunga ros tuh.eily pun x braper minat..
tapi bunga2 kat kk deco tuh cantik2 kan..pastu x mahal sangat macam ssf

deelira@deeliraz said...

cantik..tp hadif x tarik ke bunga tu?

Fiza's said...

amboi.. comeynyer...

syariza09 said...

soklan sama ngan noj..hehehe

"encik hadif tak teruja ke nak pegang2 bunga tu wei"

eima said...

klu anak aku dah lama terburai bunga tuh ...haha
awer ...awer...awer...

cantek...pandai deco

LyNn HaMzAh said...

cantik bunga tu...sangat sesuai la dgn meja tu...

LiErOSe~QiEmi said...

bestnyee tengok ko deco2 rumah.. huhuu

Farra Dhelina said...

comey..btambh sweet bila letak bga tu..ctk

MRS. K said...

@~aSHa~
edit la yang by fotoscape

MRS. K said...

@ummiaqeef
comel? sila la beli

MRS. K said...

@..nOj..
takat ni takde la pulak die sentuh.. memahami anak aku ni..

MRS. K said...

@ibuayahdamia
tengs yang

MRS. K said...

@karipapsayur
tak la.. dia pakai skru

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
rumah ai pon takde tema la eily. ni je yg nampak english style pon.. yang lain konsep kaler maler.. warna warni..kekkee

MRS. K said...

@deelira@deeliraz
takat ni takde la pulak zue

MRS. K said...

@syariza09
jawapanya takde.. tak berani die nak usik.. ahahaha