Nora Elena Curang dengan Seth Tan???



muahahahaha.... bikin panas jek petang² nih...



inikah mamat yang berjaya mencuri hati 'Nora Elena'?

 macam mix muka mamat nih...


http://4.bp.blogspot.com/_BlWCOaHnvzU/SbDUXwE6WSI/AAAAAAAAAFU/YqfieHzQr8E/s400/syed+adney.jpg
 sebelum ni gosip dengan Syed adney, x-keeper Mesia (adik Syarifah Sofia). tapi katanya dah putus....


p/s : rajin haku google pasai minah ni.. hiks.. takdo kojo la ni... bos cuti! heaven......


6 comments:

.::Lynn::. said...

nora elena....

[-suziey-] said...

seksi gilos dia ni ek..hmm seth tan lg ensem..hahahaaa

notti netti said...

encem!

eima said...

ex keeper myteam ek...
slalu nampak kakak ngan mak keeper ni dulu...
time kali games diorg lawan pahang mmg aku ade je kat stadium ....mak ngan anak saje prangai ..eeuuwww

Ilhamny.com said...

ada baca satu statement kat mana ntah yg dia mmg taste dgn lelaki yg mix jek...so, maybe kalau real, aaron aziz tu bkn taste dia kot, sbb x mix... tp nora nih mmg sgt cantik larr..

ViRuS DeTeCTeD said...

die ni kan adik sam bunkface...