Bekerja sambil Cuti² Melaka Bandar Bersejarah

 .
.
.
Morning....


hari ni keje sekerat hari jer... petang kang nak gerak ke Melaka - attend meeting SKT bahagian. yang paling best sebab hubby n anak ikut sekali... sambil² tu boleh cuti Melaka... yeay!

last pegi Melaka taon 2007 kot! pegi jalan² dengan my bff sebelum aku kawin... party  bujang kononnya.. huhuhu... tu first time pegi Melaka.. masuk ni 2 kali lah. kesiannn... padahal bukan jauh pon kan? huhuhuh....


Meeting di Avilion Legacy. dalam website tengok cantikkk gilerr ah hotel ni...



mesti Hadif teruja tengok pool nih! dah cakap dah ngan die malam tadi. excited tau hadif siap packing baju sendiri.. huhuhu...


banyak tempat boleh melawat kat Melaka ni kan? tapi takmoh pegi Zoo Melaka. takot lah siamang! huhuhuh....


btw, Hepy Weekend uolls....

.

6 comments:

mama tisya said...

br je blk melaka smlm...ada kj gk lps dh abis kj bole la jln2...nanti p la naik river cruise and menara taming sari

@e_da said...

syoknya.. pakage 2in1 keje +makan angin

Nad @ MamaZakwan said...

hehe..
ramai pakat takmo pi zoo melaka
takut kt siamang! :)

hepi holiday ek! :)
bawak balik cencaluk 1! =P

Chekgu Azrine said...

Syioknya rmai kekawan dpt cuti2 melaka..saya jek xda gi mana..huhu..kesoan

Anyway..have a great hiliday

Nad @ MamaZakwan said...

hehe..
ramai pakat takmo pi zoo melaka
takut kt siamang! :)

hepi holiday ek! :)
bawak balik cencaluk 1! =P

|| NaFiRaa || said...

best nye meeting boleh bawa anak n suami skali... kira cam gi holiday jugak nih..