Baju Raya!

.
hohoho... puasa pon belum abis ganti dah ada hati nak cari baju raya! uhukuhuk... haitu tengok kat suratkaba bile ntah ade gambo pelakon Yana Shamsudin pakai baju nih....

 

terus berkenan ko! tapi takde la aku nak buat design gini.. takkan nak pegi ziarah kubur pepagi raya tu pakai gini ye dak? aku just nak cilok die punya kaler jek.. cantikkkkk kot combination kaler die... malatoopppp di pagi raya! ahaks... tapi entah bile nak pegi kedai kain nih!! hurmmm... berangan je la...

 .

6 comments:

eima said...

haaaaaa lawa gak ... tp aku slalu wat tatau je ngan kaler2 bj raya ni MIL aku uruskan semua nye ..dari beli kain, tempahan & basuh .... aku iron ngan sarung kat bdn je .. hehehe

Lady Lavender said...

Lawa jugak matching color dia kan.
Erm, saya pun nak join berangan baju kurung pahang la color mcm ni boleh tak?
:)

::NureeN:: said...

cantik jgk match clr ni.. tp tak kannnnnnnnn la nk g kubur pakai gini kan hehhee :P

|| NaFiRaa || said...

cantek2~ pakailah untuk raya ke 2 atau ke 3..hehehehe

SyaNa said...

lawa kaler tu ganding plak ngan payung baru
haahaa meletop nyah!!!

kayyana said...

yeay,, dah tau dah tahun ni kak k punye tema kaler ape.. hehehehe