Gas Petronas Home Delivery (GPHD)



semalam dapat surat dari petronas.. ingatkan surat ape, rupanya appreciation letter sebab selalu order gas petronas kat depa. 

siap dapat kad mesra yang baru lagi tu...

aku kalau gas habis memang call petronas je. senang keje. tak sampai 1 jam komfem gas dah sampai depan umah.. haitu penah skali order gas kat kompeni yang memang dok buat delivery area putrajaya... lambat kot die sampai. dah la time tu aku puasa ganti. nak masak bagai kan? aku tanya la budak tu kenapa lambat dik? jawapan die menyakitkan hati betui. tau la banyak umah ko nak anta gas, tapi hati customer kena jaga jugak. so start dari tu memang aku order dari petronas terus. cepat dan mesra! yang penting dapat point dalam kad mesra hokey! i loike...


siap dapat fridge magnet lagi.. gambar 3 orang abang macho gitew.. ko hadooo? ngeeee~


14 comments:

Nad MamaZN said...

Oo taktau plak bleh order gitu
Kami biasa order ngan org kedai dpn ni
Nnt die anta
Siap dpt fm tu
Jeles ni hahaha

deelira@deeliraz said...

ada jugak FM ni hehe..
zue stat order dari petronas.. last year

SiTi said...

harga bpe kak? ada hidden cas x.. huhu

Nieyl said...

wah~xpenah pun...biase p kedai runcit ja...hihihi

MRS. K said...

SiTi ~ harga standard. xde caj

Nafira usof said...

waahhh.. bagusnye.. mmg senang lah kalo cam tuh.. :)

careno said...

penah tgk kat stesen petronas kat area umah ni ade tulis penghantaran gas... tp x pernah try call... nak try la lps ni...

JaSSNaNi said...

penah sekali order dengan petronas.. order kat opis.. soh diorang deliver kul 6 lepas balik keje.. sampai terus..

Cik Eka said...

x penah pun order call petronas. Selalu gi kedai depan umah jer.

pasni bole try

♥mama eza♥ said...

oh boleh ye dari petronas...tau xper memg menyakitkan ati jek order kedai..lmbt giler smpi nk dekat 2 jam tgu..hampes..alasan ujan la...byk order la...

eima said...

Aku penah tgk kat petronas tp tak penah try order...nanti aku nk call klu gas abis time nk msk sahur

bunga_rose said...

ooo.. aku order kat kedai depan perumahan aku je... kadan-kadang laki aku sndiri angkut naik moto

huda R said...

Tapi make sure call before 6pm..sbb after 6pm akan masuk next day delivery. Just for info. ^^

huda R said...

Tapi make sure call before 6pm..sbb after 6pm akan masuk next day delivery. Just for info. ^^