Mari Menari Bersama..... Domino's Pizza...


sambungan aktiviti sabtu lepas lagi...
siang tengok wayang, malam kite lepak umah sajok.
sambil tu layan Mari Menari Bersama...
oh, jangan lupe Afundi Razif & Alia. hehehe...

eceli, petang tu kami dah makan kat luar.
tapi sambil layan tv, nak jugak mamah sumting kan?
so, order pizza kita.
Dominos baru jer bukak kat Nilai ni.
so, jom kita try test.
abang motor laju ke tidak anta pizza. kekekeke...

oh, sharp on time la pulak abang pizza ni!
gigih die anta lam hujan.. bagus.. bagus...

apsal ayam ni tak sedap ha? takleh masuk tekak!
saya & makteh hadif jer makan pizza ni.
maksu takmoh makan sebab die tak suke bau onion ring.
ape kes ntah? so, kesudahannya memang tak abis pizza ni.
sambung makan pagi esok la nampak gayanya..
makteh pulak komen dominos tak sedap.
pizza hut lagi ummpp katanya...
maybe 1st time die makan dominos, 
so, tekak tak ngam lagi kot!
nasib la. tekak masing² kan?

17 comments:

.::Lynn::. said...

piza ikan bilis jom

Ogy said...

perghhhh sodapnyaaa terlioo ai

[-suziey-] said...

hoooo sy sgt suka dominos sedap..especially extreme tuna..perghh layan..
amy pn kata ayam tu xsedap seb bek xtry..hahaha

eima said...

suka dominos dr pizza hut ....

BIONIC WOMEN said...

me suka dominos sebab dia x cerewet bab ngantor pizza tuh, kalau pizza hut hujan skit x antor...huhuhu..pastu dominos ni free delivery..
pastu selalu dapat offer melalui sms yg buy 1 free 1 tuh..atau second pizza hanya rm3..

MRS. K said...

@.::Lynn::.
you blanje eh?

MRS. K said...

@Ogy
i pon lapo jugak la.. dah masuk lunch time dah ni..

Farra Dhelina said...

jarang la dpt mkn dominos..flavor ape yg pemes ek?

mummysyafie said...

macam nak lunch pizza je arini. sebab malas nak gi cafe..main oder je senang

LiErOSe~QiEmi said...

wei, aku pun suke razif dgn alia.. diorang cam pro kan menari

Monalea said...

suka dominos dari pizza hut

LyNn HaMzAh said...

x pernah pun try dominos nie...huhuhu...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alamak tiba2 je teringin nak makan piza
ada voucher pulak tue sempena besday hubby hehe

MRS. K said...

@Farra Dhelina
i suke bilis..

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
dorang memang penari la bunge..

MRS. K said...

@LyNn HaMzAh
try la yang.. sure u will like it

nasaoji said...

tak suker roti tu..bau macam semacam...agak berkotak2 lam frdge, nak buang, sayang lak... ;(