Restoran D'One Steak Bangi

.
.
haini cite pasal makan-makan-makan je la ek.. nak abiskan stok gambo makanan yang ade... ekekkeek... minggu depan aku cuti panjang tau... 4 hari! campur sabtu ahad jadi 6 hari! muahahahah.... syiokk betui! aku rasa next week ramai yang amik cuti.. kat opis ni pon sama... bawak anak² pegi berjalan kot! ^___^

hari gaji last week aku ajak lakiku pekena steak kat Restoran D'One Steak kat Bangi... rasanya cawangan lagi satu kat Shah Alam... restoran ni femes jugak la kat Bangi nih - penah masuk Jalan² Cari Makan masa Qie jadi pengacara. *ohh.. dah lama tak tgk JJCM since pengacara baru nih. tak best~

masa aku pegi tu susah gak la nak cari parking coz orang ramai sangat. penuh satu kedai.. tunggu kejab baru ade meja kosong...

 harga die ok jugak la... masih mampooo lagi!!


 aku order sirloin steak sebab teringat-ingat steak masa makan kat The Haven Look out point dulu... sedapppp.... tapi yang ni kureng lah... daging die liat kot!! tapi rasa blackpaper sos die ok la...

hubby ku pulak order t-bone steak! pon sama... liat jugak! tapi tak la seliat aku punye... huhuhu.. agaknya ramai sangat orang so die masak nak cepattt je.. hubby ku cakap makan steak kat The Garden Alamanda lagi sedap!! ofkos la sayang oii.. steak kat Alamanda tu tengok la harga die dah berapa??? klu tak sedap jugak memang kena pelangkong lah!!

pada sape nak try boleh la yer.. restoran ni dekat area taman tasik cempaka tu.. dekat mcdonald drive-tru.. berhadapan dengan tutti frutti Bangi... nanti ingat nak try menu pulak! 


mohon pinjam gambar ye. kredit here


D'One Steak Restaurant
No. 1 Jalan 6/7B, Seksyen 6
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor Darul Ehsan

.

3 comments:

atty's said...

dekat umah kty nie ..

Kemn Azmaili said...

dah pernah try jugak situ sbb masuk JJCM kan..tapi memang rasa dia biase2 je..kena la dengan harga kan..hihihi

eima said...

mahai gak no.....