Bharat Tea House, Cameron Highland

 .
menghapdet gambo² percutian Julai di CH yang masih bersisa... huhuhu..


tempat last kami singgah adalah Bharat Tea House.. dah satu jalan nak balik ke Tapah tu kan? alang² singgah la kejab minum teh padahal baru je lepas lunch.. huhuhu...

tak dapat nak minum teh boh, dapat pekena teh bharat pon sodappp jugak...


time ni tengah hujan.. sojukk....


order cheese cake... nyumnyum....


mushroom sup yang masinnnnnnnnnnnnnn giles....


minum teh di hari hujan sambil layan pemandangan ladang teh yang menghijau memang heaven.......


lepas ni taktau la bila boleh ke CH lagi... tunggu 3-4 taon lagi kot! hehehe... meh aku tempek link review tempat² best yang aku sempat pegi kat CH nih :



Tamat Sudah entry Cuti² Cameron Highlands... tenkiu uolls sudi baca n komen.. hugs ♥

.

11 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memamng st kalau dapat pi nie...tapi bila agaknya nak sampai

Chekgu Azrine said...

tahun depan kot baru dapat berjalan lagi..tahun ni dah tak sempat..hehehe

eima said...

hebat ko pegi CH merata ceruk ko pi aku sekadar pi dok hotel mkn pi pasar pi ikea farm balik tu je hahahhaha

@e_da said...

tak tahan tgk cheese cake tu.. hihihi

deelira@deeliraz said...

nak g sekali lagi nnt leh ar rujuk kat sini.. ;)

MRS. K said...

eima ~ sejak bila kat CH ada ikea wei?? hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Eima, typo lew tuuu...best tau kalau ada IKEA kat CH..hehehe ;p

Mrs. K : Bharat Tea lagi sedap kot dari BOH...BOH tu tempat je cantik..ombak rindu kekdahnya!

|| NaFiRaa || said...

bestnyeeee!! jeles~

Nad @ MamaZN said...

tq wat entry camni
mmg kay jadik sumber rujukan, hehehe
contoh : tiara beach resort aritu ngan homestay langkawi akan dtg =p

QasehnyaRania said...

boleh guna utk panduan nanti..
tenq :D

QasehnyaRania said...

boleh guna utk panduan nanti..
tenq :D